SOEPP dus met 2 P’s!

Als men stelt dat scheve dingen ook wel piesen, hoeft het bijgevoegd plaatje geen belemmering te zijn. ’t Is dan ook een bijzondere dag, gezien het feit dat Ria wederom een jaartje aan het totaal kan gaan bijschrijven. Of ze daar ook happy van wordt, is een vraag die ik niet wens te beantwoorden. Ach, je hebt je daar nu eenmaal bij neer te leggen en gezien het feit dat Soepp op het programma staat, de feestelijke taarten zijn voor de volgende dag besteld. Want we zullen dit in alle eenvoud gaan vieren.

Dat neemt niet weg dat ons gezin met aanhang van de maaltijd aldaar zullen gaan genieten. Want het wordt een maaltijd waarbij iedereen zijn voorkeuren heeft aan kunnen geven. Wat te denken van een Alkmaarse kaassoep, van gerechten die de nodige vraagtekens kunnen op gaan roepen en waar een smakelijk eten is gewenst. De geneugten zijn dit keer aan gene zijde te vinden en ik moet er nog over denken om een vegakroket te gaan bestellen. Of wat Portobello’s met de nodige groenten.

Loetje had een alternatief kunnen zijn, maar dan was het op een maaltijd voor twee personen uit gaan lopen. En nu kunnen we ons allen rond de dis gaan scharen.

een scheef ding

Soepp dus met een tweetal P’s!