VOORaanKONDIGING.

Het zat/zit er aan te komen. Maar dat mag ook wel na 5.261 pagina’s en 13.681 foto’s. en 1.389 reacties.

Op 24-03-2009 werd mijn website nieuw leven ingeblazen, nadat mijn eerdere wegen het loodje hadden gelegd. En waar ik mezelf opdracht gaf om iedere dag iets van mij te laten horen, ook die voldoening heb ik al die jaren weten waar te maken. Er komt dus een eind in zicht maar denk niet dat alles wat ik tot nu toe van me heb laten horen, voorgoed verdwijnt. Want er zijn, volgens mijn webmaster, een aantal opties. Te weten een statisch element, waar dan niet meer op gereageerd kan gaan worden en dat waarschijnlijk tot mijn verleden gaat behoren en een dynamisch gebeuren dat ervoor kan zorgen dat ik tot het einde van mijn tijd hoop te continueren. Want ook dat gegeven is onverbiddelijk.

Dat neemt niet weg dat ik nu reeds een vooraankondiging doe van dat wat mij en de mogelijke lezer van dit geheel te wachten staat. Want al de zin en onzin die ik in de loop der tijd heb laten passeren, dat voelt als een kind dat groter groeit. De schoenen van voorheen niet meer past, de kleren die te klein zijn geworden en de baard die ik nog steeds bezit laat groeien en groeien.

Want ook die baard vergezeld mij al vele jaren en vond zijn oorsprong in Santpoort. En ook dat verhaal kent een datum: 1 april 1969. Waar ooit in 2009 maart zijn staart wist te roeren, is het nu al mei en ben ik ook nog eens een jaartje ouder geworden. Waar mijn vader 67 werd, is het mij gegund om dat getal om te draaien. 76. Niet dat ik mij daar op voor laat staan, het is slechts een getal. Dat neemt niet weg dat ik alle vertrouwen heb in mijn webmaster, die er alles aan zal gaan doen om ook mijn aanstaande vertrek en toekomstige bestemming naar voren gaat brengen.

DE TITEL DIE HIJ MIJ VOORSCHOTELDE STEL IK HOGELIJK OP PRIJS: wat te denken van WIKSVERLEDEN.NL?

Weet wel dat ik mij daar nu reeds in kan vinden.
Statisch dan wel dynamisch, het blijft voor mij nog steeds een UITDAGING!