WAAG hals.

Wie niet waagt, zal nooit gaan winnen. Maar toch waag ik me er niet aan. Iets met flitsers, maar waar geflitst wordt staat je meestal een brief te wachten. En dat kan dan weer behoorlijk in de papieren lopen. Anders is dit wanneer er wederom een thema naar voren wordt gebracht. Een karakteristieke kop met behulp van iso, diafragma en licht vast gaan leggen. En ik weet dat dit voor mij een onmogelijke opdracht is. Anders dan ooit die slogan van De Boer’s tentenbedrijf waarop zij stelden dat het ‘mogelijke doen we direct, het onmogelijke duurt iets langer’. Én zij sloegen de tenten op in Atlanta, waardoor zij wereldwijd bekend werden. Maar ook de Boer is de Boer niet meer, opgeslokt door een Duits bedrijf en verder onder de naam Losberger De Boer. De Boer in een andere tijd en het feit dat men tegenwoordig twintig vestigingen kent, waar de Boer ooit in Amerika, Duitsland en Belgie neergestreken was, is het momenteel wereldwijd aan het werk. En dat geheel valt in het niet om beter gezegd met kop en schouders boven mijn opdracht uit. Je moet nu eenmaal verschillende paden bewandelen, wil je andere ontdekkingen gaan doen.

En misschien lukt het mij om niet alleen een karakteristieke kop te scoren, maar ook nog wat met verschillende lichten te gaan doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoe, nog geen idee, wanneer laat zich raden en mogelijk dat ook ik in staat ben om het onmogelijke wat langer te laten duren.