ff wt ndrs!

van de hand van…

Laat ik mijn ongebreidelde geest maar weer eens de vrije teugels geven. Want als een vos de passie preekt, laat de boer na om op zijn kippen te letten. Waardoor vandaag wederom de toon is gezet en er niets anders op zit dan aan de hand van de vrije associatie een vervolg te gaan breien, waar het haken verstek laat gaan. Maar om direct met de deur is huis te vallen, het naadje van de kous op te gaan zoeken dan wel het een en ander krom te gaan breien, ook dat gaat verder dan mijn reikwijdte toereikend is. Als het al toereikend is, laat staan dat ook dit gegeven direct al als bejaard kan worden omschreven.

Ik bedoel maar, sprak vandaag de huisarts per telefoon en die had bedacht dat ik over een jaar of vijf wel in aanmerking kan gaan komen om mijn cholesterol gehalte te bepalen en daarbij ook mijn nierfuncties tegen het daglicht te houden. Kwam tot de ontdekking dat, wanneer mij dit gegeven is, ik spontaan onderweg zou zijn naar de tachtig, terwijl 100 momenteel de maximum snelheid is, waar mijn zwager kortelings is op gewezen. Een overtreding voor het simpele bedrag van 98,00 euro waardoor de Outlander op die laatste dag alsnog furore heeft kunnen maken. Zo eenvoudig kan het zijn wanneer de inspiratie het even af laat weten, dan wel dat een onbekend telefoonnummer mij verbindt met een Ministerie van Justitie dat in het Engels een beroep doet op iets wat mij totaal niet bekend is.

En dan te bedenken dat ik toch weer in staat ben om met een tweetal kunstwerken van de hand van mijn vriendin uit Bergen toch een draai ook aan deze dag mag gaan geven. Het is weer eens wat anders in een wereld die op zijn kop dreigt te gaan staan en waarvan de afloop op geen enkele manier te bedenken valt.

idem ook weer van haar hand.

Dus simpelweg wat flauwekul om even de zinnen op wat anders te gaan richten!