(g)1 valse nood!

De een gaat trouwen, de ander wordt vier en een derde gaat er als een haas vandoor. Hoewel dat laatste zeker niet van toepassing is, maar de logica in dit verhaal ontbreekt fenomenaal. Geniaal in zekere zin wanneer van Gaal zijn oranje team aan het samenstellen is. Laat staan dat de Oranje leeuwinnen niet in hun hempie blijven staan en een vergelijkbare vergoeding tegemoet kunnen zien. Damesvoetbal dan wel vrouwenvoetbal zal op termijn ook wel weer genderneutraal gaan worden. Waardoor die afkortingsletters waarschijnlijk van een nieuwe inhoud worden voorzien.

Liva 4t haar 4de verjaardag

Neen, neem mij vandaag niet serieus, ik neem je zeker niet bij de neus en waar de neus van Mark nog steeds tot een uitschuifbaar instrument naar voren komt, Pinocchio is er niets bij. Laat staan dat ergens een loftrompet hoorbaar wordt en elders een signaal klinkt dat doet denken aan een Last Post, dan wel een lastpost. Waardoor ik wederom afdwaal van het pad dat voor mij ligt en ik nog steeds geen moeite heb om buiten de lijntjes te gaan kleuren. Want waar mij het een en ander te wachten staat, voor vandaag weer eens een uitje naar de tandarts om op termijn de nodige gaten te gaan vullen, kan het niet anders dan dat ik niet veel meer hoef te doen dan zaken vanuit het verleden te gaan herkauwen. Gelijk een koe zich languit uitstrekt in het gras dat CO2 laat bloeien, terwijl de vuren in kolencentrales worden opgestookt, de biomassa in pellets verdwijnt en Beverwijk zich opmaakt voor een volgend rondje grafietregens.
Beverwijk, waar ooit de aardbeien bloeiden, Ceta Bever zorg droeg voor Velpon en scherven nog voor geluk zorg droegen. En met dat eerder genoemde goedje zag je er even later geen barst meer van, doordat het van alles lijmt. Waar echtscheidingen in vechtscheidingen veranderden en Mediators daar tegenwoordig een goed belegde boterham aan overhouden. Om over uitspraken van rechters dan wel co-ouderschappen maar te zwijgen.

Neen, het is niet aan mij om de toestanden in de wereld in een notendop te laten passeren, in de wetenschap dat ik tegenwoordig nog weinig noten op mijn zang heb.


En wanneer ik dan een noot fluit, klinkt dit zeker als… een valse nood!