Griffioen Grafiek en de EBBH!


iGer.nl


iGer.nl
en dan is het een groot FEEST! Weet ik van gekkigheid niet waarmee te beginnen, maar wint uiteindelijk GRIFFIOEN GRAFIEK. Een webwinkel die gedreven wordt door de meer dan gedreven Marjan en Arthur Griffioen uit Hilversum. Ik ben nu eenmaal verrukt van de werken van Joost Swarte, zocht op internet van alles van deze kunstenaar en kwam uiteindelijk bij hen terecht. Maar niet alleen van hem hebben zij werken ook van Robert Crumb, Mezzo, Edmond Baudoin, Charles Burns, Erik Kriek en Catel bevinden zich in hun collectie. En wat het aantrekkelijke is van deze collectie zijn de prijzen die zij vragen. Zowel de meer dan gevulde beurs, dan wel een platte portemonnee waarin de vooruitgang als belofte door dit huidige kabinet teniet wordt gedaan, ook daar valt wel een zeker mouw aan te passen. Vandaar dat ik vandaag mijn verrukking een belangrijke rol laat spelen in dit bijzondere bericht. Weet echter wel waar je aan begint, want lage prijzen hebben de neiging om uiteindelijk toch wel op te gaan lopen. 10, 15, 20, 35 euro en voor je het goed een wel beseft is het bedrag waar je op uitkomt toch weer wat meer dan je in je gedachten had. De andere kant is echter dat je van een signature voorziene werken dan wel werkjes kunt gaan bezitten, waar je op geregelde tijden je aan kunt leven. Het is een bijzondere manier om je dorst te stillen, het leven aan deze kunst kent echter een bijzonder genoegen. En waar de meester van Alkmaar ooit zijn beroemde schilderijen heeft gebaseerd op het menselijk zijn, kan Joost Swarte een aanrader van jewelste zijn althans, ik ben meer dan verrukt!


iGer.nl


iGer.nl


iGer.nl


iGer.nl
Dat neemt niet weg dat ik nog een uitgelezen kans tot mij heb genomen: De Eerste Bergensche BoekHandel heeft gedurende drie dagen ( 1 t/m 3 februari) de overgebleven boeken in de uitverkoop, waarbij de korting kan oplopen tot 70 %. En dat dit mij gelukt is met een aantal boeken die als unica’s te vinden waren en waar ik mij meester van heb gemaakt, een kans die zich slechte een keer per jaar voordoet. 10 kilogram zwaarder en meer pecunia kwijt dan mij was toegezegd (iedereen gaat er dit jaar op vooruit…) kwam ik geheel gelouterd uit Bergen terug. Dat mijn dag vandaag niet meer stuk kan…


iGer.nl


iGer.nl


iGer.nl


iGer.nl