Groter groeien….

Groter groeien door ander zijn, om toch dezelfde te kunnen blijven. Androgyn, hybride, genderneutraal, onzijdig in veelzijdigheid, gasloze inductie, schakelende automaten en op de laatste plaats: wikswegen.nl naar Wikpijper.nl En dan komt er een blog in beeld, als ware het een no blockbuster.

Nu weet ik niet of dit bestaat, het zal waarschijnlijk wel een andere bedoeling dienen, maar voorlopig ben ik niet alleen uit de brand, maar sta ik ook nog eens versteld door simpelweg te blijven kijken. De vraag alleen of ik zelfstandig in staat ben om mijn blog van vandaag door nog wat onzinnigs te kunnen gaan vullen, die vraag blijft op dit moment nog onbeantwoord. Waar mijn meester mij met een houten breinaald gewezen heeft op de acties die ik dien te ondernemen, ben ik vandaag mijn meester kwijt. Dat neemt niet weg dat de schoonheid die ik voorsta, ook vandaag van mogelijke beelden wordt voorzien.

En waar het de bedoeling kan zijn om op uw antwoord een vraag te stellen, in paats van andersom. Niet door te gaan op ingeslagen wegen, het breekijzer te gaan hanteren waar de koevoet het laat afweten, is het mijn voornemen om niet bij dat wat achter mij ligt te lang bij stil te blijven staan, maar enigszins vooruit te blikken. Of mij dit vandaag lukken, de ultieme test. Maar wanneer ik in gebreke blijf, ik weet van mijn beperkingen, probeer daar zo goed mogelijk mee om te gaan, opdat het groter groeien…

… maar flickr blijft nog een dingetje…