Maandag, onderweg IV

Maandag, 1-10-2018.
nog een nachtje slapen en dan… is Marlies jarig. En dat zullen we waarschijnlijk gaan vieren met z’n vijven. Maar hoe en met taart, dat is de vraag. Want zij zijn gehouden aan strikte voedingsregels en of ze daar ook tompoucen hebben, dat is een geheel andere vraag. Maar dat wij zullen gaan proosten, dat is wel zeker. En toch doe ik vandaag een bericht op mijn blog dat iets zegt omtrent het ik dan wel het ego dat wij allen hebben.

E(g)CHO.

EEN TIJDPERK WAARIN

DE GROTE BEK VAN DE

ANDER LUIDKEELS

SPREEKT OVER HET

ONRECHT WAT GEEN

ANDER AANDOET DAN

HET TIJDPERK WAARIN

HET IK VERVAARLIJK

OM ZICH HEEN GREEP

DE BLAREN OP DE

EIGEN KONT PIJNLOOS

ZIJN VERSTOMD.

IN TWINTIG JAAR

GEEN GROTER REVOLUTIE

DAN DE ik

EVOLUTIE, DE ANDER

ik BELANGRIJK VOND.