OO gen blik ken.

Maar hoe dat dan weer uitpakt, dat blijft de vraag. Nu kan ik natuurlijk wel een vervolg gaan breien op dat wat gisteren is verschenen, dat het bier weer best te drinken was, de nasi zich mocht verheugen op een lege pan en dat het gewoon een kwestie was van opscheppen en ervan blijven genieten, de vraag of ik daar vandaag mee weg kom, die vraag zal zich door de beelden van vandaag mogelijk in vraagtekens gaan omzetten. Want wat beoog ik daar mee, wanneer er ogenblikkelijk een andere kijk naar voren komt?!

Ogen dus waarschijnlijk en geen meester in de buurt dat ervoor zorgt dat het beoogde dier vet zal gaan worden. Ogen dus in een bepaalde context en als verrassing het omgekeerde effect van bijkans rimpelloos water. En dat met in het vooruitzicht om straks naar Castricum te gaan om daar de verjaardag van Liva die morgen twee wordt te gaan vieren.

Met een beperkt gezelschap, waar ik mij minimaal op verheug. Hoop daar op een ander moment nog even op terug te komen, maar kijk er niet vreemd van op wanneer ik spontaan kom te lijden aan een selectief geheugen… want ook ik pretendeer dat niets menselijks mij vreemd is. Niet alleen in mijn ogen!