Twitterzooi…

Het kan haast niet anders dan dat er een woordenvloed over het nieuws raast. Is het niet over The Voice, dan is het wel over Linda, komt Ernst nog eens in beeld omtrent versoepelingen en zijn de scholen voor een kwart weer leeg, vraagt quarantaine om het driemanschap (qua zieken) weer naar huis te sturen in plaats van een tiental en waar Afke al die tijd gebleven is…?! Het gaat wederom over van alles en nog wat en wanneer dit niet het geval is, twittert men wat af. Ook daar kan niet genoeg aandacht aan worden besteed en het is zowaar Pauline Bakker gelukt in haar tijdsbeeld om dit getwitter vast te leggen. En wanneer haar dit lukt en ik het beeld weet vast te leggen, kan ik het vandaag weer met de wereld gaan delen.

Weer eens wat anders dan al dat gebeuren omtrent het grensoverschrijdende gedrag dat momenteel de nieuwsgaring aan alle kanten buiten en binnen de boot laat vallen. Is het niet Rutte dan is het wel de Mol en is het niet de Mol dan is het wel Borsato. Iedereen heeft wel wat te zeggen, en wanneer daar anderen zich op storten raken niet alleen vele geesten uit de fles, maar lukt het ook niet meer om die geesten weer in de fles te krijgen.

Het is weer eens wat anders dan omikron, Delta laat staan dat Corona nog steeds een Mexicaans biertje schijnt te zijn dat moet opboksen tegen een Italiaanse variant. En dat een doodgewone Noordhollander het beste uit de polder naar de consument gaat brengen. Een kilootje in een Cliootje, waarbij je dan moet denken aan aardappelen, uien, wortelen en Goudse Kaas, prei en rode kool. Dat zijn nog eens berichten die ertoe doen, naast alle kommer en kwel die de wereld momenteel teisteren.

Weer eens wat anders! Wel 3 (DRIE) keer in de herhaling!