Van verder weg

Dat het gaat zoals het gaat, doet geen goed maar ook geen kwaad. Hoewel ik wel wat teleurgesteld ben in het feit dat mijn been andere opties aanneemt dan dat dit mijn bedoeling is. Niet direct pijn maar daar heeft het wel veel van. Een eigenheid die ik niet kan ontkennen, waardoor ik geen idee heb hoe of ik daar aan ben gekomen en hoop daar over niet te lange tijd weer vanaf te zijn. Van een zeker voornemen komt weer geen moer terecht en het feit dat het bed in deze de mogelijkheid biedt om te ontspannen, dat geeft toch wel weer goede hoop. Daar hoeft geen Kaap aan te pas te komen. En over kapen gesproken, weet nog niet op welke manier ik dit bericht van een eenvoudige foto zal gaan voorzien.

Tenslotte is het weer gewoon een maandag en staat deel twee van de gevelrenovatie op het programma. Waardoor ik in staat ben om ook dit bericht van die foto’s te gaan voorzien. Het zal er weer om spannen of het weer het toelaat om te gaan voegen, het oude lood door nieuw wordt vervangen en de schoorsteen niet veel meer hoeft te doen dan als schoorsteen omhoog te stralen.

Een opknapbeurt wat het huis ten goede komt en de spaarpot zich zodanig profileert dat er minder in die pot overblijft. Maar nog wel genoeg om het bedrijf te kunnen betalen en wat van dichtbij komt,

hoef je niet van verder weg te halen!