Aangenaam verpozen!

Ben ik toch helaas genoodzaakt om mijn oude instellingen wederom te gaan gebruiken. Terwijl ik iets anders heb voorgenomen. Hooguit kan ik voor vandaag melden dat ik nog steeds onder de indruk ben van mijn huidige leermeester, die mij op vele in- en outs heeft gewezen, maar waar ik nog niet mee uit de voeten kan.

Wel laat ik na om het dikgedrukte te laten voor wat dit is, dat ik een zeer beperkt bericht over het voetlicht zal laten gaan en dat ik met de bijgevoegde foto’s geen breuk zal laten vallen.

De Gemeente Alkmaar heeft in zijn of haar grote wijsheid besloten om na ruim dertig jaar een tweetal paaltjes aan het speeltuintje toe te gaan voegen. Het is verboden voor honden om op het gras hun uitwerpselen te deponeren, dan wel achter te laten. En dat alles onder de noemer van dat muntje dat ik kreeg. Met Beatrix voorop en het getal 2001 daaronder.

En laat ik daar nu, vandaag, melding van gaan maken. Opdat wikswegen toch wordt gecontinueerd, edoch op termijn een andere opmaak zal gaan kennen. Dat duurt nog wel even, weet wel dat elders achter de schermen reeds het nodige plaatsvind!

Voorlopig voor vandaag meer dan genoeg, de plaatsjes spreken voor zich en ook dat muntje wordt zichtbaar. Als een vorm van dank voor het bijzonder aangenaam verpozen dat ik vandaag heb mee mogen maken!