Als een lampje gaat…

Eerlijk gezegd heb ik geen enkel idee op welke wegen ik terecht kom. Veelal zijn het omwegen waar ik gebruik van maak, dat ik iets klip en klaar naar voren breng ook dat is mij niet gegeven, laat staan dat op een dag als gisteren de inspiratie rond mijn oren vliegt. Simpelweg door de hele dag in nachttenue de dag door te brengen, eetlust dit keer mijn lotgenoot was en dat het bed niet veel meer hoefde te doen dan mij te behagen. Wat kaas te eten, wat met mijn ogen dicht te dommelen en ook lezen mij niet geheel kon bekoren. Zal met het weer te maken hebben en dat ik me dan graag overgeef aan een geluid dat aan een tent doet denken, ook dat zal daar debet aan zijn. En dan, wanneer ik de afgelopen week nader ga beschouwen, ook dat kenmerkt zich bepaald door een ratjetoe.

Schrijvers en schrijvers, het laatste oordeel, ijdelheid, ik stond erbij, Achilles, kringspier, een eitje en Kijk nou. En dat zijn dan alleen maar de titels tot… nu! Want Kees attendeerde mij op een artikel dat als volgt luidt: Schrijvers uit Alkmaar en regio gezocht. Schrijvers uit de regio zijn welkom om zich te presenteren: boeken te verkopen en/of een korte voordracht op het podium te geven. Het is vooral een dag vol boeken, netwerken en gezelligheid. Ben je schrijver (beginnend, ervaren of nog dromend) uit de regio? Meld je dan voor 28 oktober aan…

toen het lampje ging branden, ging het kaarsje uit (mdaMartin)

Helaas was het voor mij 5 november en probeer ik alsnog een plekje te verwerven…