ATTENTIE: SCHOKKENDE BEELDEN!

ATTENTIE ATTENTIE! DIT BERICHT BEVAT WAT SCHOKKENDE BEELDEN! JU BENT GEWAARSCHUWD. ATTENZIONE, ATTENTION PLEASE!

Verlost. Door een kundig persoon, met een soort van nagelschaartje ging zij mijn ritssluiting te lijf. En wat overbleef was niet veel meer dan een klein aantal nietjes, een huid die enigszins geteisterd was door die nietjes en bij het tellen ontbrak dit keer geen enkel nietje. Van welletjes kon dit keer geen sprak zijn, en kwam ook deze dag alsnog tot een goed einde. Maar waar wel wat op aan te merken valt is de communicatie waar menig steekje nog steeds bij valt. En voor je het weet, blijkt achteraf dat er niet alleen sprake is van miscommunicatie, maar dat het ook nog wat schort aan de overdracht. Uiteindelijk komt alles dan wel weer op mijn ene poot terecht (die andere dient zich nog steeds te houden aan het onbelaste) en wanneer er sprak had kunnen zijn van een huppen, wordt ook dit sterk afgeraden.

Bedstoel / stoelbed kent nu eenmaal meer beperkingen dan dat zich mogelijkheden kunnen voordoen. Dat neemt niet weg dat na een dag als gisteren er toch weer sprake is van enige vordering. Was het alleen maar door het feit dat de fysio mij reeds om 10.00 uur verwacht, dat het oefenen nog steeds geen kunst baart en dat wanneer ik mijn aangedane been buig, mijn andere been zich stevig recht weet te houden. Ook zijwaarts valt te overwegen en bij een achterwaartse beweging heb ik de neiging om enigszins te gaan smokkelen. Maar ook daar wordt ik op gecorrigeerd, ook daar kan ik me moeilijk met een Wikkie uit Alkmaar vanaf maken, laat staan dat ik de hulp van Jantje van Leien in hoef te roepen.

Voorwaar, ook dit bericht is zonneklaar ontstaan door wederom een samenloop van omstandigheden die veelal buiten mij om plaatsvinden….