Bonte Koe?!

‘Dankzij de dijken’ met behulp van Frits (in het dagelijks leven Freek) en de Nits. Dat neemt niet weg dat diezelfde dijk dan wel dijken ervoor zorgen dat we nog steeds geen lieslaarzen nodig hebben om naar de stad te gaan, dan wel het roeien met navenante riemen ook niet iedereen gegeven is. Waardoor er wederom een bericht ontstaat dat doet denken aan de opdracht van Sophie om op een ander moment in een vergelijkbaar kader dan wel vanuit een ander standpunt weer met een foto aan de haal te gaan.


Curieus in zekere zin wanneer je bedenkt dat ik het ene moment met Jan op stap was om een ander moment met Martin aan de haal te gaan. Of dit tot een navenant resultaat heeft gezorgd laat ik dit keer in het midden. Dat het wel weer een zeer bekoorlijke dag is geweest dankzij de kroketten, dat verhaalt dit bericht niet. Dat Enkhuizen niet direct een plek is waar je door smalle straatjes wordt geleid en geen idee hebt waar zich een etablissement bevindt. De havens vol met jachten liggen en de Dromedaris niet veel meer hoeft te doen dan daar stomweg te staan.

Stoommuseum Medemblik


Hoorn kent nu eenmaal de Hoofdpoort en waar Paddeltje met zijn rug naar het water staart, zal Bontekoe het niet mooier maken dan dat dit beeld is.
Geenszins een ‘bonte koe!’