discongruent

Contradictio in terminus. Ambivalent. Androgyn. Discongruent. Niet zomaar woorden, meer woorden die zonder context maar wat rondfladderen. Als vlinders in de maneschijn, maar dat kan helaas niet de bedoeling zijn. De Pipo’s annex JoJo’s dan wel Klojo’s hebben enig opzien gebaard afgelopen dinsdag. Er zijn zowaar keuzes gemaakt, afwegingen hebben een rol gespeeld en waarschijnlijk hebben ook andere gedachten een rol gespeeld, maar zelfs die zijn van de rol verdwenen. Opgelost in de statistieken van de dag, de week voorafgaande aan de maanden die ons nog te wachten staan.Waarin Janssen een rol krijgt toebedeeld en Astra nog even moet wachten. Waar de heer Pietersen het slachtoffer van is geworden, doordat deze vroegtijdig is overleden. Ze hebben het toch maar weer geflikt, maar voor Pietersen kwam helaas te laat die prik.

…worden we gemuilkorfd?!

En vandaag mag ik mij ook gaan vervoegen in die vaccinatietent van Losberger / de Boer. Van die tenten waar ik ooit in een andere tijd werkzaamheden voor heb mogen verrichten. Toen waren de tenten nog van hout en zeildoek, tegenwoordig aluminium en staal, waarbij mogelijk TaTa ook nog een rol in speelt. Het tentdoek is gebleven, de plankieren maken nog deel uit van de vloer en waar mogelijk zal ook nog wel wat stophout te vinden zijn. Melden vooraleer je de tent binnen kunt komen, papieren overhandigen, je identificeren en aangeven dat je bepaalde medicijnen gebruikt alvorens te prik in ontvangst te kunnen nemen en dan nog even wachten voor je weer huiswaarts kunt gaan keren.

PB op haar VD

Ach, het leven is zo gek nog niet maar of er sprake kan zijn van een verrukkeluk dat… durf ik eerlijk gezegd nog even te betwijfelen! Dus doe het maar met wat bloemen van een struik als ode aan de natuur die zo haar eigen pad, haar eigen gang weet te gaan!