Een kennelijke staat…

Er zullen altijd knakkers zijn die wat meer dan gemiddeld te besteden hebben. Waar de een het dient te doen met een knakworst uit blik, rijdt de ander in een blikken gevaarte rond, waarbij de berekende BPM ervoor kan gaan zorgen dat alleen al een kleine wijk van die worsten had kunnen genieten. Ik bedoel maar, hoe breed kun je het hebben en hoe smal laat je het hangen” Alsof dat van enig belang zou kunnen zijn. Gelijk ook de beelden van vandaag van nul en generlei waarde zijn, maar ook dat hoeft niet te leiden tot enigerlei van calamiteit. Verwarring. De rust die ik even tot mijn beschikking dacht te hebben, wordt verstoord door de inloop van de aanloop die heden ten dag een belangrijke rol speelt in mijn leven. En waar ik even de hoop had dat ik me rustig met dit bericht dacht bezig te kunnen houden, wordt verstoord door de maaltijd die bereid gaat worden, het feit dat ik mijn maaltijd reeds bereid heb, het simpelweg een kwestie is van opwarmen opdat de bruine bonen alsnog kunnen gaan zorgen voor een beperkte maaltijdsoep. En dat na een volgende dag van balansen, de mogelijkheid heb gepakt om mij toch weer wat met circusmodellen te vermeien, laat staan met een grove pen het geheel van een getal te hebben voorzien. Circus, wat deze week toch wel in een bijzonder daglicht is komen te staan. Naast de affiches van Kees, ook wat modellen van Circus Maximus aan het geheel weten toe te voegen. Waar door ik de vorm van beperking toch weer met mijn maat 45 heb getreden, maar wanneer je niet toegeeft aan het moment, loop je de kans dat je op een ander moment tevergeefs aan het stoeien gaat. Dat jammeren een mogelijkheid biedt, om jezelf alsnog in een beklagenswaardige toestand te begeven. En daar heb ik op dit moment, eerlijk gezegd, totaal geen behoefte aan. Het gaat nu eenmaal om bepaalde dingen van de dag, naast de beslommeringen van alledag. En niet veel meer dan dat. Waar ooit het weekend aanbrak is het nu eigenlijk alle dagen weekend. Hooguit dat het ontbreken van post, de sleur als zodanig nog van een kantje zou kunnen gaan voorzien. Maar ook daar valt tegenwoordig geen staat meer op te maken…


iGer.nl


iGer.nl