Eind goed en de rest…

En dan de uitsmijter van de week. Voor velen niet te pruimen, voor anderen een hapklaar genoegen waarbij het spiegelen der eieren voor een tongstrelend gevoel in de mond zorgt. Ik bedoel daarmee te zeggen dat de Heer in diverse gedaanten van de week een rol heeft gespeeld, dat ik ook aan Kaeskoppenstad de nodige aandacht heb besteed en dat de persoon die als uitsmijter gaat dienen ook al twee jaar verstek heeft laten gaan.

Op maandag in Den Helder gearriveerd, van de wereld ben geholpen, er weer wat nieuwe littekens bij zijn gekomen en dat Den Helder ook bekend staat als Nieuwediep, ik geen idee heb op dit moment wat mijn vooruitzichten zijn als je bedenkt dat ik dit bericht op dinsdag 30 november aan het schrijven ben, ik mijn cardioloog vandaag telefonisch verzocht om wat schietgebedjes te doen, waarbij zijn geloof niet zo zeer meer een rol speelde, ach waar het kon verkeren heb ik een poging gedaan om mijn vervolgen van berichten te continueren, opdat ik mij kan buigen over de herstelfase waar ik nu mogelijk aan beginnen kan.

Een vlieg en een Hollander!


Omtrent de afloop kan ik geen uitspraak doen, maar dat het mij straks zal gaan lukken om zelfstandig mijn gat af te geven, met krukken naar boven kan gaan, desnoods met een douchestoel te gaan douchen en mijn baard weer te laten groeien… Het was mij wederom op voorhand een GROOT GENOEGEN!
Wik, zondag 12 december een dag die bij velen in het teken staat van… vul dat dit keer maar zelf in!