Geheugen met/zonder kaart.

Het zal je toch gebeuren: geen geheugen! Staat er gelukkig op de kaart, terwijl die SD kaart zich van geen schuld bewust is. En dat terwijl Martin mij heeft weten te verblijden met een aantal foto’s die hij recent heeft gemaakt in Scheveningen onder de noemer van Beelden aan Zee. En waar ik dan weer vandaag de wat speciale vruchten van pluk die geenszins wrang aandoen. Het feit dat hij door zijn lens en nog wat lenzen een apart beeld naar voren heeft weten te brengen, ook dat maakt het verhaal van gisteren weer de moeite waard.


Want waar ik de stille hoop had dat door contact met het ziekenhuis op te nemen mij een tijdpad werd aangeboden waarop pijn aan de ene kant en beweging aan de andere kant het geheel van motoriek impulsen zou gaan geven, is het volgende week dinsdag dat ik wederom naar het ziekenhuis mag voor een foto die er anders uit zal zien dan de foto’s die vandaag dit bericht gaan vergezellen. En waar een volgend arts zich zal gaan buigen omtrent het gammageheel dat mij als een spijker aan het bed weet te kluisteren, de rollator die wat afkraakt terwijl ik me in beweging zet en waarbij de kans bestaat dat op enig moment mogelijk sprake kan zijn van metaalmoeheid waardoor ik uiteindelijk toch nog eens onderuit zou kunnen gaan…

Neen, voorwaar geen sinecure om dit bericht naar voren te brengen en de mogelijk rampspoed die zich elders voordoet in de schaduw van mijn zijn te stellen, hooguit dat het bord dat aan klank doet denken alsnog in een klankbord gaat veranderen hoewel, het klankbord zich voornamelijk in mijn geheugen zonder kaart voordoet!

Alle foto’s dit keer op het conto van Martin, waar ik hem dan ook bijzonder HARTELIJK voor dank