op z’n kop

OPBEUREND! Geen andere woord past zo goed wanneer de bel gaat en er een bloemist voor de deur staat die voor de zekerheid nog even naar mijn naam vraagt om vervolgens een bloemetje te overhandigen. Nu weet ik wel dat het in mijn geval voldoende is om een heup te breken, lijdzaam een operatie te ondergaan, lekker wordt gemaakt met iemand die van karton allerlei wagens van Circus Krone weet te maken, dan nog is het bijzonder attent wanneer GROOTSPOOR dat zich richt op die andere schaal er alles aan gelegen is om ook kleinspoor eigen te maken, het hele team zich achter de boodschap van Beterschap van Michael, Stella en al die andere ‘verslaafden’ die het kleine veelal weten te eren omdat zij niet allemaal in staat zijn om het GROOTTE op waarde te waarderen, (denk aan SHM, Spoorwegmuseum, en al die andere stoombuurtspoorwegen als VSM, Buurtspoorwegen en niet te vergeten de Stoomtram Goes Borsele), want heel eerlijk gezegd: ook mannen van leeftijd blijven in hun kern gewoon die kleine jongens die ooit (waardoor ik mijn leeftijd verraad!) met Dinky Toys, Marklin, Trix, Fleischmann en op een zeker moment met LGB (Lehmann Gross Bahn) aan de haal zijn gegaan en ik daar tot op de dag van vandaag de bloemrijke vruchten van mag plukken!

Waarvoor niet alleen mijn dank maar ook een lach op mijn gezicht te ontdekken valt!