Handel naar… het fotomagazine!

Het gaat dit keer niet eens om het aardse bestaan, want dat voltrekt zich in alle toonaarden. Neen, het geeft ook geen pas wanneer ik mijn duim raadpleeg om daar het een of ander uit te gaan zuigen, en waar horen, zien en zwijgen zich manifesteert door een audicien, een opticien en een denticien doe ik er goed aan om geen roet in het eten te gooien.

Laat staan dat ik Sergeant Peppers Lonely Heart Club band aan je ga voorstellen. John dood, George wijlen, Paul die nog wat op zijn gitaar aan het pielen is en Ringo Starr die nog niet onderweg is naar de ster van Charlie, een memento mori lijkt hier wel enigszins op zijn plaats. En waar beelden vaak meer zeggen dan dat woorden ertoe doen, kan het haast niet anders dan dat ik toch Marjolijn, Kitty en Ria de gelegenheid geef om van de Kunst3daagseParade hun opwachting te komen maken.

werk van Marjolijn

En let wel, ook zij gaan gebukt onder het gegeven dat ook deze show alweer verleden is. Zoals zoveel zaken na vandaag in het verleden te bewonderen zijn. Waar men vraagt, zal ik er niet langer omheen gaan draaien, en waar een antwoord te vinden zal zijn raad ik aan om op pad te gaan. Tenslotte schijnt het FotoMagazine van het Fotocafe 2021-2022 ook haar of zijn beslag te hebben gekregen. Maar dat is voornamelijk bedoeld voor de leden, waardoor het de vraag is of ook buitenstaanders daar op termijn nog inzage in krijgen. Voor intimi in zekere zin en voor buitenstaanders rest daar niet veel meer dan zich op te geven voor deze bijzondere club!

drieluik

Ik handel weleens wat impulsief en sta niet altijd stil bij de gevolgen…