Heb je even…

Heb je even?! Voor mij? Nou wat mij betreft mag je dit bericht vandaag stomweg overslaan. Niets dan positieve berichten in die zin dat Cindy mijn mond heft schoongemaakt, dat een tweede wortelkanaal aan mij voorlopig voorbijgaat, dat de auto onderweg is voor een algehele semi grote kleine beurt, dat de remmen zullen worden vervangen, dat de Staatsloterij wederom 10 euro heeft doen terug laten vloeien, dat de bloemkool voorspelbaar was, dat de karbonaadjes zich van een rib hebben ontworsteld en dat ik niet veel meer te doen heb dan mijn warmtedeken aan te zetten en nog wat beelden van afgelopen zondag over het voetlicht te gaan brengen, met andere woorden, er valt weinig te verhalen, bijkans niets te memoreren behalve dan dat…


maar dat is iets van een totaal andere toonaard, van een totaal ander chapiter, laat staan dat dit het vermelden waard zou zijn. En toch doe ik dit wel door een drietal foto’s van een vriend uit Den Haag die mij vandaag op de hoogte bracht van de hoogte omtrent het uitzicht dat zij waarschijnlijk vanuit hun toekomstige Hacienda zullen gaan hebben… Dus toch, even iets voor een ander!