HEM of HAAR?

water zonder loo

Dan is het echt zover. En mag ik je verblijden met een tweetal foto’s waar MARTIN verantwoordelijk voor kan worden gesteld. Hoewel, is er wel sprake van enige verantwoordelijkheid, wanneer hij op zijn manier aan het bewerken gaat. Dat hij kan bewerken een feit, dat het zichtbare resultaat er kan zijn en dat een medestrijder van het fotogebeuren geheel belangeloos zijn appartement ter beschikking stelt, liever dat hij dat doet dan wel dat iemand ter beschikking van de overheid wordt gesteld.

Waardoor het middel ervoor zorgt dat ook dit doel van een heilig aureool wordt voorzien. Ik bedoel maar, wat bedoel ik nu eigenlijk?
Eigenlijk heeft dit weinig om het lijf en wanneer er sprake is van een lijf en leden dat gered had kunnen worden, ook daar steek ik vandaag dan even de draak mee. Tenslotte is de bewolking verdwenen, laat het Noorderlicht van zich horen en wanneer je de zon zoekt, die schijnt stomweg naar beneden. Opdat alles blijft draaien gelijk de aarde nog steeds het draai weet te vinden.

water met loo

Of zou dit een hem dan wel haar moeten zijn?!