Het blijft wat… improviseren tot kunst verheven!

een teken…

Wanneer alles draait zoals het bedoeld is, is er niets aan het handje. Maar wanneer er haperingen ontstaan kan het net anders dan dat de een of andere onverlaat probeert om zand in het geheel te strooien. En dat Klaas Vaak vaak met zand strooit, een zandloper niet alleen de tijd maar ook invloed kan gaan uitoefenen op de omstandigheid, kan het haast niet anders dan dat ik probeer dit geheel voor te blijven, waar ik dan geregeld niet in slaag. Wat dan weer de nodige frustraties oplevert, die niet onder de mantel de liefde te bedekken zijn. Neen, die mantel vertoont scheuren gaten en ook de nodige ogen die het geheel absoluut niet ten goede komt. En wanneer op een zeker moment sprake is van een tweetal regenbogen kan ik niet veel meer doen dan die ene vast te leggen waarbij het beton van die in kennelijke staat van ontbinding verkerende gebouw het moet afleggen op het groen dat nog even aan de zomer doet denken, voor de herfst zich van het blad meester maakt. Ik bedoel maar, het is maandagavond 19.07 uur en mijn slaapkamer genoot houdt zich onledig met muziek uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw waarbij de rock het voor een deel moet afleggen voor de roll. Dus verwacht voor de aankomende tijd niet de jongste berichten van deze zijde. Ik zal niet beweren dat een bepaalde voorspelbaarheid voor wat betreft het doorbrengen van mijn dag alhier zich voordoet, maar dat er sprake is van een zekere sleur…

beton en blad

Hetgeen dan weer invloed heeft op mij gestel en wanneer ik in de gelegenheid ben om via NPO I, II en II met een hoofdtelefoon op… lig ik liever lui op bed met mijn benen omhoog onder een hoek van een dubieus aantal graden…

Maaaaaaaarrrrr. toen ik een voorschot nam op mijn wegen, stond ik niet stil bij het feit dat ik juist op een dag als vandaag getrakteerd zou gaan worden! En die traktatie heeft te maken met het feit dat 8 oktober zich kenmerkt door Alkmaars ontzet. En het is dan ook ONTZET tend smaakvol dat wij met gebak van de koffie kunnen gaan genieten!