Holy Beterschap – Goed nieuws

Het goede nieuws, beste wikblogvrienden, is dat de radiostilte op Wiks wegen spoedig zal worden doorbroken omdat de grondlegger van deze pagina’s zal herrijzen uit zijn ziekbed. Met een waar bombardement van krachtige en prikkelende verhalen die bol zullen staan van inspiratie, verbeelding en absurditeiten zal hij u gaan bestoken. Wars van conventies en stijlhandboeken of enige terughoudendheid zal hij zijn doorwrochte toetsenbordvruchten en beeldmateriaal op jullie schermen uiteen laten spatten.

Maar er is wel nog even geduld vereist want het herstel is nog in volle gang in het hospitaal waar thans enkele beeldschone verpleegsters er nauwgezet op toezien dat het Wik aan niks ontbreekt. Zo krijgt hij dagelijks een massage, een beker chocolademelk met slagroom en af en toe een vermanende preek van de hoofdzuster.

Mede hierdoor draagt hij zijn lot moedig. Bij een verder voorspoedig helingsproces kunnen wij, net als hijzelf, reikhalzend uitzien naar een nieuwe, nu nog geheime, locatie alwaar Wik zijn ziekbed zal gaan vervolgen. Deze locatie wordt zorgvuldig geselecteerd op de kwaliteiten van het bed, de dienstbaarheid van de verpleegsters, de kamergenoten en bovenal de vaardigheden van de dienstdoende koks. (Dit uiteraard tot grote spijt van het voltallig personeel in het MCA).

Zodra Wik daar zijn intrek zal hebben genomen, zal hij ook herenigd worden met zijn geliefde Ipadje. En dan, beste bewandelaars van Wik’s wegen, kunnen jullie er gevoeglijk vanuit gaan dat de huidige radiostilte zal worden beëindigd. Dat er weer in diverse blogberichten kond zal worden gedaan van Wik’s nieuwe avonturen die er ongetwijfeld in zullen gaan als Gods woord in een ouderling. En dan ook weer geschreven door de meester zelve. Wij kijken er reikhalzend naar uit!

Hierbij alvast een afbeelding van Maria Magdalena met de B van beterschap!

Holy Beterschap – Pauline Bakker