Jan, op voorhand in de achterhand!

mdaJan

Nu weet ik wel dat het niet iedereen gegeven is om met de nodige abstracties aan de loop te gaan. Maar waar mijn vriend Jan mij opzadelt met ‘probeersels’ wordt het ook in mijn geval een stuk lastiger. Sinds het bestaan van zijn mobiele telefoon voorzien van een camera mogelijkheid, heeft hij het genoegen om in zijn reis naar avontuur elders in Europa, mij te voorzien van beelden waar ik dan weer een kleur in dien te ontdekken.
En of mij dat lukt is een vraag, waar hij geregeld geen antwoord op geeft. Drukdoende met het ontdekken van ongekende schatten, of dit nu een Heilige betreft gezien zijn religieuze achtergrond, dan wel een beeld waar veel dan wel weinig in te ontdekken valt, mijn verzoek was wel duidelijk.

idem
dito

‘Wil je zo goed zijn om mij de nodige beelden te doen toesturen? ‘, een vraag waar ik op willekeurige momenten zowaar een antwoord op heb gekregen. In die zin dat woorden ontbreken en ik daar maar weer een verhaal rondom draai.
Nu is dat laatste in mijn geval niet zo’n groot probleem, het feit dat ik dit klavier weet te bedienen opent vanzelf weer andere poorten dan wel deuren. De kans dat ik uiteindelijk in de ‘aap’ kom te logeren, die kans wil ik absoluut niet onderschatten.

Aan overschatting heb ik wel degelijk een gebrek!