KPN ende… llde

Daar is natuurlijk goed over nagedacht. Niet eerder een pakket ontvangen dan dat er een ander pakket wordt ingeruild. KPN laat je niet in de steek, behalve als er sprake is van een ander kastje dat mogelijk geen hoge piep ten gehore brengt. Niet uitreiken indien er geen… zegt de meneer achter de balie en ik word verondersteld daar een betreffend doosje tegenover te stellen. Hetgeen helaas niet direct tot mijn mogelijkheden is gaan behoren.

En in afwachting daarvan neem ik een voorschot op vandaag en misschien ook wel op morgen. Want hoe dan ook, mijn berichten dienen doorgang te vinden. Stel nu dat er geen aansluitmogelijkheid zich voordoet, dan zijn we verlost van de wereld en kunnen wij niet meer met diezelfde wereld in verbinding worden gebracht. Dan zijn wij verlost van het WWW laat staan dat de telefoon het ook nog eens af laat weten, de bank niet meer te bereiken is en geld overmaken naar iemand anders voor een volgend probleem garant komt te staan.

Terwijl ik van plan was om een tweede deel aan Museum Jan te gaan wijden. Of kunnen het groene weiden zijn die ik helaas niet tot mijn beschikking heb, alhoewel de opdracht ten aanzien van ‘een landschap’ nog steeds op mijn programma staat?! Nou vooruit, voor vandaag dan maar wat improviseren, met wat plaatjes die recht doen aan het bezoek dat wij op donderdag aan het Cobra en Museum Jan hebben gebracht en waar MUERTE als dood de Mexicaanse doden recht doet met een expositie, kan het morgen waarschijnlijk niet veel anders gaan lopen en dus…