KREEFT

En dan de zondag: rood verbrand gelijk een kreeft in kokend water werd gedompeld, factor 70 het af heeft laten weten, de toestand in de wereld nog steeds onveranderd is, de draak wordt gestoken met alles wat geurt, kleurt en flirt, een reces van kracht is en een volgende recessie niet lang op zich laat wachten. De festivals de pan uit sidderen, en ik mijn best blijf doen om deze week garant te blijven staan voor de meest (on)mogelijke (on)zin verhalen.

Want wie van ver komt, kan het nodige verwachten: een vertraagde vlucht, een botsing met een zwerm vogels en een motor die het begeeft, een bemanning die zich heeft verslapen en de hitte die niet werd verwacht. De Costa del Sol er alles aan doet om de gast van een roodbruine kleur te voorzien, hier ten lande de temperaturen stijgen en dalen, het ongewis is of de Jackpot nog valt en de staatsloterij er alles aan gelegen is om die staatskas blijvend te vullen. Waardoor Mark wederom fier in zijn minderdelig pak, een simpel overhemd en zijn stropdas bij zijn moeder heeft achtergelaten in de hoop dat zij dat kleinood nog herkent. Hoewel ook bij haar heeft Alois de nodige gaten geslagen. Alois zegt u?!

De voornaam van Alzheimer, waar dan weer een grapje over te maken valt: ‘wat was ook alweer de voornaam van Alzheimer?!’ En wanneer je dan antwoord met ‘dat weet ik niet meer’ het antwoord daarop is: “daar begint het mee!” Genoeg voor vandaag!