PROOst!

Ben je gek… als je dit leest, dan wel kijkt of ziet?! Welnee, maar het schijnt dat je niets anders te doen hebt, dan wel dat je je verveelt, dan wel dat er niets op de beeldbuis is, dan wel dat de bloemetjes naar water smachten, dan wel dat de geraniums verdorren, dat de vakantievreugde er alles aan doet om verpest te worden, de blauwalg van zich laat horen en dat Manneken Pis zijn straal heeft verloren.

En dat alles op een doordeweekse zaterdag, waarbij het bier niet aan te slepen valt en ik ook nog eens kans zie om je weekend te verpesten, door allerlei onzin uit te kramen en dit vergezeld laat gaan van wat dubieuze prenten. Dat neemt niet weg dat ik voor nu het voornemen heb om deze week met wat andersoortige teksten op te fleuren, dat de bloemetjes die wij hebben buitengezet van wat geestrijk vocht worden voorzien en dat ik bij Allah niet weet waar dit op termijn mee zal gaan eindigen.

Kijk, geniet, laat de boeren eenvoudig gaan dorsen en wanneer de dorst echt toeslaat: neem eens wederom een gewoon biertje in plaats van dat speciale biertje dat dubbel zo veel kost dan dat gewoon bier doet! Wie weet smaakt het nog net zo lekker als ooit dat eerste biertje (zo bitter als wat) je smaakte, voordat je de wereld als een doedelzak ging beschouwen. PROOST!