Life of Wik.

Weekend voorbij, op naar een nieuwe week met mogelijk andere kansen. want stel je nu eens voor dat ik een week geleden begonnen ben met het schrijven van deze kortstondige berichten, ik nog geen idee heb of ik over mijn laptop kan beschikken, laat staan dat de WiFi verbindingen het weer eens af laten weten dan wel dat het wederom om een verzoek gaat aan een ander om zich alsnog over mijn blog te buigen. Of dat er een situatie is ontstaan dat ik kan blijven vervolgen en terug kan blikken op de afgelopen week, waarbij de wond zich zodanig ontwikkelt als wat van een wond verwacht mag gaan worden laat staan dat de kweek een negatief effect heeft wat dan weer een positief effect op het totaal gaat geven. De moed erin houden is een ding, zo af en toe een ‘off day’ hebben valt in te calculeren en wanneer mij dan de tijd, de zin en de mogelijkheid geboden wordt, zal ik deze met beide handen aanpakken en mijn been erop voorbereiden om dan weer wat volgende stappen te gaan zetten!

Life of Brian blijft mij in deze inspireren!
Maandag, 25-10-2021.