Zondag en een monarch?!

Het zijn niet altijd vreemden die mijn wegen kruisen. Neem nu Jan, een bijdehante man. Hij weet mij in de afgelopen tijd iedere keer opnieuw te verrassen, met een kaart dan wel een foto van een wat dubieuze aard.

… Mogelijk is het mijn fantasie die mij juist op deze dag aan de loop laat gaan, misschien een mogelijkheid om die saaie zondagsleur te doorbreken. Want het weekend her kenmerkt zich voornamelijk door het feit dat alles op een laag pitje wordt gezet, de vraag ‘is er een dokter in de zaal’ niet direct zal worden beantwoord en het mogelijk weer de maandag zal zijn waarop er wederom reuring in deze tent gaat plaatsvinden. En ik niet weet waar ik me dan weer bevind, mogelijk terug ben op die oude locatie dan dat men achter de schermen op zoek is naar een andere plek. Een rol die is toebedeeld aan een transfer verpleegkundige die mogelijk stad en land afbelt om te vragen of er voor mij nog een herberg in het verschiet ligt.

Simpelweg een kwestie van door blijven bijten!
Zondag, 24-10-2021.