LM deel 6

Het kan haast niet anders, maar ook aan deze serie komt een einde. Nu weet ik wel dat het voor mij niet zo’n opgave was om wat met praat en plaat aan het werk te gaan, heb ik hooguit anderen wat minuten van mijn blik kunnen aanreiken en waar de tekst in gebreke is gebleven dan wel op een weinig voorspelbare wijze niet te volgen was, hoop ik dat op termijn te gaan verbeteren door een schrijfcursus te gaan volgen. Let wel op termijn en of mijn pennenvruchten dan zullen gaan verbeteren dat blijft nog steeds de vraag die zich op dit moment absoluut niet laat beantwoorden.

Met dank aan Martin voor dit bijzondere uit je!

Dat ik me meer ga richten op de ‘dingen van de dag’ waarbij ik de volgende Quote je absoluut niet wil onthouden: ‘Poetin zet er Spoetin’ voor wat betreft het ontwikkelen van een vaccin voor het groene gevaar dat door de code geel wordt vervangen door oranje wat niets te maken heeft met ons Koningshuis. Of dat haastige gespuis dat gespoed naar elders verdween op het moment dat er sprake was van een Hoofdelijke stemming, waarbij die eerder naar voren gebrachte 5 % het heeft moeten afleggen tegen het applaus dat ook al in de tijd verdwenen is. En dan heb ik het uitsluitend over de directe werkers in de zorg en niet over al die managers die denken daar een mogelijk graantje van mee te pikken. Neen, bij hen zijn het eerder maiskolven die het op de Bar-B-Que bijzonder goed schijnen te doen.

Waardoor ik op mijn eigen wijze toch wel een vinger op een bepaald zere plek heb weten te leggen en geen pleister bestand is tegen het voor de vierde keer gebruik maken van dat mondkapje, ook die wond blijft simpelweg etteren… Jetten, Klaver en nog wat van die vertegenwoordigers die de afgang naar voren brachten en de mogelijke excuses die nergens op slaan dan wel sloegen, maken wel duidelijk hoe onze ‘volksvertegenwoordigers’ als hazen het pand weten te verlaten… Dekking zoeken in een tijd dat de recessie duidelijk wordt, het aantal besmettingen toeneemt en waar dit geheel toe zal gaan leiden..


Neen ik was niet in Leiden maar meer in Wassenaar en Den Haag, waar mogelijk ook ons parlement zich nog eens achter de oren zal gaan krabben…


Om over de verversing van lucht maar te zwijgen, want ook ventilatie systemen zal ook de nodige aandacht behoeven. En CO2?! Tijdelijk (auto)weg daarmee!

En ook bijzondere dank aan lijnB