No horses, maar wel PK’s!

A HORSE IS A HORSE, OF COURSE OF COURSE, maar sommige paarden dien je in de mond te kijken voor de verkoop mogelijk plaats gaat vinden. Iets van naar de tanden kijken, maar wanneer daar een symbool te vinden valt, zal het niet alleen een paard zijn met vele paardenkrachten, maar mogelijk een benzineslurpende ‘dekhengst’. Of een ruin, zo’n ‘je weet wel’ hengst. Of dat je mogelijk met een ‘zo’n je weet wel kater’ te maken krijgt.

Een beetje flauwekul op zijn of mijn tijd stemt mij geregeld ook met tevredenheid. De wereld is al erg genoeg en om een grijns dan wel een glimlach naar voren te brengen, sinds de aankondiging dat Nederland zich weer mag gaan verheugen op een reizend circus onder de noemer Hollandia, geen wild dier meer te bekennen valt en het vooral acrobatiek zal zijn dat het publiek in extase dient te gaan brengen, is de verleiding voor wat afleiding groot.

Hoewel bij een groot deel van de huidige bevolking in Nederland dat de neiging toont om de knip dicht te houden, groot is. En toch zijn er dan figuren die zich zo’n Mustang kunnen permitteren. Waar ik het doe met wat beelden, zal op een ander moment de uitlaat niet gaan hinniken maar simpelweg gaan brullen. want ook dat is immers typisch Amerikaans, en voor een doorsnee Hollander waarschijnlijk een groter genoegen zijn om het fluisteren van zo’n Tesla te overstemmen. En voor vandaag valt er in vergelijking met gisteren weinig te beleven,

dus zul JIJ het hiermee moeten doen!