onMOGELIJK!

HET MOGELIJKE DOEN WE DIRECT, het onmogelijke duurt iets langer. Ooit was dit een spreuk die van toepassing was op De Boer’s tentenbedrijf, maar ook dat is in andere handen overgegaan. En dan kom ik op andere handen, waarmee ik me straks dien te gaan overgeven tot het moment waarop een volgende incisie mijn van herstelde littekens voorzien bovenbeen weer open wordt gemaakt, de ravage zichtbaar wordt en de operateur zich mag ontfermen over de platen die bij de laatste operatie zijn aangebracht. Waardoor metaalwaren wederom worden verwijderd, er een kweek gaat plaatsvinden en het nog weer een tijdje zal gaan duren voor de uitslag daarvan bekend zal gaan worden. ik weet niet wat me nog allemaal te wachten staat, ga in dit geval maar niet uit van het meest donkere scenario, maar houdt daar in mijn achterhoofd wel rekening mee. En onderwijl stapelen de rekeningen zich bij de zorgverzekeraar op en de kans op een bonus in deze kan ik wel vergeten… Niet getreurd, wanneer ik van de ene malaise in de andere duik, ‘Life of Brian had nog veel meer andere genoegens en het feit dat daar zelfs een film aan is gewijd, zover zal het met mij niet gaan worden.

En waar mensen zingen van je hela, hola houdt er de moed maar in, loop ik de kans dat zo af en toe ook bij mij de moed onderweg is om in mijn schoenen te gaan zinken, ben ik blij dat mijn schoenmaat dit voorkomt. Tenslotte loop ik al jaren op schoenmaat 45/46 rond en het feit dat aan de onderkant de mustang zichtbaar wordt, ook dat zorgt ervoor dat hoefgetrappel het huidige paard van Sinterklaas weet bij te houden. Want wat te denken van ‘Ozosnel’ in plaats van Amerigo?!

Levende wezens hebben uiteindelijk te maken met de man met de zeis. Of mogelijk een drietand wanneer Neptunus zich over een een verdronken zeeman ontfermt. Maar wanneer ik zo bezig ben en wat foto’s ontvangen van Martin terwijl Kees bezig is om zijn faam als kunstenaar te bestendigen, kan ik niet anders concluderen dat het hem is gelukt om dat onmogelijke tot leven te wekken!