sPAANs intermezzo

Dank U heer, voor wederom een bijzondere dag in A’dam zonder daar een kostuum voor aan te hoeven schaffen. Want stel dat Adam het paradijs op aarde zou vertegenwoordigen, dan loop je de kans dat het opeens de SPUIgaten uitloopt. Zo’n dag in het verschiet en geen idee waar het dit keer op uit zal gaan draaien. De vorige keer kende nu eenmaal een uitval van vele weken en ik spreek de hoop uit dat mij dit niet nog een tweede keer zal overkomen. Het liep gisteren niet bepaald van een leien dakje, terwijl ik voor vandaag nog geen enkel idee heb wat morgen zal gaan brengen.
Op voorhand een voorschot nemen lijkt mij wat te gewaagd, aan de andere kant is het een gegeven dat wanneer iemand niet waagt hij zeker niet zal gaan winnen. En wanneer opgestaan plaats vergaan is, heeft de Spaanse zon het graan van de orkaan doorstaan, in die zin dat het optrekje dat ZIJ hebben aangeschaft…


nou ja ik spreek wederom in raadselen en hoop morgen het gordijn waarachter deze raadselen schuilen te kunnen opheffen, maar ook dat is simpelweg een kwestie van TIJD!