Toekomende tijd door naar het verleden te kijken!

Geen idee hoe mijn volgende week eruit komt te zien, neem ik maar een voorschot op de toekomst. Waarbij ik het woord ‘stel’ maar oversla en niet veel meer hoef te doen dan de afgelopen week te vergeten Het heeft alles te manken met wat voorheen als ‘neurotisch’ werd bestempeld en wat tegenwoordig als een obsessief compulsie stoornis door het leven gaat, hetgeen aangeeft uit welk tijdperk ik nog stam. Of dit kan worden gelardeerd door de verleden toekomstige tijd in het leven te gaan roep, of dat het simpelweg de onvoltooid verleden tijd zal zijn, het maakt voor wat ik te vertellen heb geen donder uit, en wanneer ik me weer eens permitteer om van mijn wegen af te dwalen, zal dat meer dan voldoende bewijs zijn dat ik toch nog aan een algehele narcose ben blootgesteld…

Gastles van Bas Loosekoot

Want maandag de zesde december zal wat mij betreft ergens in mijn geheugen een plekje dienen te krijgen, naast die andere datum te weten 04-08-2008 Met terugblikken schiet ik niet veel op, de dag prijzen voor de avond gevallen is, lijkt me ook niet zo voordelig en ook al heeft het geen zin om mijn woorden letterlijk te nemen kan het geen kwaad om bewust bij de momenten in het verschiet stil te blijven staan opdat ik…
Maandag, 06 december 2021.