Totaal niet relevant!

Of het nu een een/tweetje betreft, dan wel een drie/viertje, met beide heb ik geen moeite. Het schijnt iets te zijn dat met voetbal te maken heeft en ook dat kan mij niet boeien. Hooguit dat ik benieuwd ben naar de eindstand, maar ook daar kan ik me niet druk over maken.

mdaMarjolijn

Anders wordt het wanneer ik wat beelden van mijn zus ontvang. Die zijn behoorlijk in de weer in de tuin achter het huis. Het leeghalen van de vijver, hetgeen dan weer met behulp van een kraantje tot stand komt. Waardoor je boeiende beelden treft die niets te maken hebben met Sinterklaas en de viering daarvan. Want ook het voornemen dat wij hadden om dit met kinderen en kleinkinderen te vieren, loopt in het honderd. Dat wil zeggen dat ziek zijn een wissel trekt op dat eerder genoemde voornemen. Ziek zijn gaat op termijn nu eenmaal gepaard met beter worden en wanneer ik het heb over gepaard gaan, komt Ozosnel om de hoek kijken. Waardoor ook dit bericht zich weer kan gaan verheugen op het feit dat ook deze keer de informatie totaal niet relevant is.

idem

Waarvan dit keer akte!