Vermakelijk!

Soms is een uitdrukking op een gezicht veelzeggend. Neem nu het hoofd van staatssecretaris van Huffelen. Die schijnt belast te zijn met de uitvoering van de Toeslagenaffaire, maar als ik naar haar gezicht kijk heeft het er veel van dat zij die pot met poen uit haar eigen zak moet gaan betalen. Haar smalle lippen staan gespannen en waar de mondhoeken een zekere neiging vertonen om naar beneden te dalen, dat kan haar in ieder geval niet kwalijk worden genomen. Hoe zou haar gezicht eruit hebben kunnen zien wanneer zij een mondkapje had gedragen?!


Het is niet niks wanneer je zo’n bulk shit in je mik krijgt geschoven! Dat neemt niet weg dat een foto van dat portret nu eenmaal staat dan wel valt met de gelaatsuitdrukking die zij op dat moment tentoon spreidt. En waar Wiebes de eer aan zichzelf hield, Rutte volstond met een veronderstelde ‘brain damage’ en Pilatus in geen velden of wegen te vinden was, zal het nog wel even duren voor de kaarten wederom geschud zijn, het OMT alvast een voorschot neemt om de komende winter weer met hart en ziel van zich te laten horen, de Energie prijzen de lucht die vergeven is van het CO2 inschieten, de rentestand nog steeds te laag is en het ongemak van menig student wordt vertaald in een toename van de studieschuld, zolang zal het duren voor vijf verschillende bloedgroepen in staat zijn om het land niet alleen te gaan besturen, maar ook nog eens te maken krijgen met een winter die niet van wijken weet, er ooit een Tsaar is geweest die zich toelegde op het timmeren van werken en Catharina de Grote er alles aan gelegen was om haar rijkdom voor het nageslacht onder te brengen in een Hermitage.


Waardoor ik vandaag weer op het pad van de KUNST & CULTUUR CIRKEL terecht kom, waarbij wij in de gelegenheid worden gesteld om zelf vragen te gaan ontwikkelen, de pijp dit keer aan Maarten geven en de lier gebruiken om de wilgen te gaan knotten. Waardoor dankzij die mevrouw het mij wederom is gelukt om een bericht de wereld in te gaan zenden en ik niet ver af ben van de 4500 berichten waar ik voornamelijk mezelf mee weet te vermaken!