VOLOP OP IN!

ER IS AL MEER KAPOT DAN MIJ LIEF IS! Om maar even met de deur in dit huis te vallen. en dan te bedenken dat mij nog het een en ander volgende week te wachten staat, het de bedoeling is om de huidige schade zoveel mogelijk te beperken en ik eigenlijk te horen heb gekregen dat ik mijn aangedane been zo min mogelijk dien te belasten. Maar waar ik niet omheen kan is dat dit been nog steeds onderdeel uitmaakt van mijn lichaam, dat de verstijving van pezen en spieren zoveel mogelijk voorkomen dient te worden en dat de platen zodanig aan het verschuiven zijn dat zij de kom als het ware van scheuren kunnen gaan voorzien. Hetgeen dan absoluut niet de bedoeling is wil ik op termijn in aanmerking komen voor een nieuwe heup. Dus even uit het lood geslagen heb ik vanmiddag toch heel aangenaam doorgebracht, dat wil zeggen dat Kees en Bart ervoor hebben gezorgd dat het hier met de liften in zekere zin aangenaam verpozen is geweest.

Maar wat vandaag de dag kleurt is het werkstuk dat Kees voor mij heeft meegebracht: een foto van mijn hand en waar de tekst voor zichzelf spreekt, ga ik daar volop op in!

en voor de rest… valt er weinig te zeiken, hoewel