Voor wie ik lief heb…

Voor ik het vergeet, weet je wel hoe of ik heet?! En wanneer dit niet zo mocht zijn, herinner me dan aan wie ik ben. Dubbel dan wel dwars, ik ben geregeld onthutst door de persoon die ik zag. En waar Martin zijn kwaliteiten op los heeft gelaten, maar dat zijn dan weer totaal andere zaken.

Zie mij links, dan kijk ik rechts, zie mijn kleur en laat het zwart/wit voor wat dat is. Of, wanneer dit niet teveel gevraagd is, kijk achterom om te zien of ik dat wel ben. Want hoe je het ook bekijkt, ik voel me bepaald niet altijd de Koning te Rijk.


Ben absoluut geen armoezaaier, hooguit iemand die geregeld van zijn pad afdwaalt. En waar een GPS mogelijk uitsluitsel kan bieden, ook daar neem ik geen genoegen mee. Ik doe maar wat door veel te laten en als je weet dat ik vandaag in een bepaalde gemoedstoestand verkeer…


Neem eenmaal dit genoegen en laat mij verder gaan!

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, het kan ook nog anders. En om dat anders gaat het vandaag de dag nog steeds. Johnson pleite en wanneer Boris de kans krijgt om van zich te laten horen, is het bepaald geen boef die je gehalveerd aankijkt. Een vriend met een selfie die zich op niets voor laat staan!

Het kan nu eenmaal niet anders verkeren!