Wentelteefjes!

IK BEN Z!ELIG! Nou ja, overdrijven is ook een vak en ook dat vaK beheers ik in zeker mate. ’t Is simpelweg een kwestie van een ontsteking, die voor een deel mijn buitenkant een ietwat andere vorm heeft gegeven maar niet zo ernstig als de laatste keer dat ik aan hetzelfde euvel leed. Toen was het oedeem zodanig dat ik er wel een ballon van kon maken, zonder daar lachgas aan te besteden. En wanneer ik dan tekenen ga vertonen die duiden op een mate van lusteloosheid, geregeld in bed als een wentelteefje me van de ene zijde op de andere zijde wentel, de kans aan mij voorbij laat gaan om een mate van beslag en ei aan dit geheel toe te voegen, kaneel nergens in huis te vinden valt, is het een recept van Marlies dat in een bepaalde mate voor afleiding zorgt. Vandaar dit recept, om er toch nog wat sjeu in te krijgen:


WENTELTEEFJES. Je hebt nodig: oud wit brood, eieren, weinig melk, suiker, kaneel en om te bakken boter.
Zo maak je ze: klop de eieren los met melk, strooi er wat kaneel op. Doop de sneetjes brood in het eimengsel en stapel ze op een bord. Laat de boter heet worden in de koekenpan en bak de sneetjes op een niet te heet vuur aan beide kanten bruin. Meng suiker met wat kaneel, strooi over de wentelteefjes. EET SMAKELIJK!


Eindeloos zo’n recept alleen… het wit brood is vervangen door het meer dan gezonde bruin. Waardoor dit bericht toch weer voor wat afleiding garant komt te staan!

DE VROLIJKE NOOD!