Blaid mee benne

Neem mij nu! In die zin dat het foto’s zijn van een tijdje geleden. In Naarden nota bene, tijdens een festival aldaar. Nu zijn er wel meer fotofestivals waar k niet allemaal naar toe kan. Iets met mogelijkheden die tot beperkingen hebben geleid. Dat is echter niet genoeg om mij te belemmeren in mijn mogelijkheden, te weten dat ik een beroep kan doen op Martin. Die als een privechauffeur mij faciliteert. Waardoor gisteravond de bijeenkomst van het fotocafe met goed gevolg kon worden bijgewoond. Met een relatief klein gezelschap, hetgeen de mogelijkheid bood om ieder voldoende aandacht te kunnen geven en waar het wederom verrassend was hoe eenieder de opdracht van Ton interpreteerde.

Want ging het nou om stof, of was de opdracht om Nederlanders in het buitenland op de plaat te zetten, of was het roest dat naar voren werd gebracht waardoor de nieuwe padlet weer alle variabelen naar voren brengt. Origineel waarbij de verschillende invalshoeken ruimschoots aan bod kwamen. Of dat nu Schermer dansers betreft, of een overzicht van vele bloesjes, mensen die zich verkleed naar festivals begeven, noem het en zowaar er is wel weer iemand die daar een eigen draai aan geeft. Maar ik ben blij met de foto’s van Caro (lien is misschien wel wat te veel gevraagd) en de foto’s van haar hand waar ik heel ‘blaid mee benne’.

Dus voor vandaag wat beelden van gisteren!