Bloot slaat DOOD.

BAUW, WIT, ROOD, NEDERLAND LIGT IN DE GOOT. NEDERLAND BLOEDT DOOD. NEDERLAND IN NOOD. NEDERLAND LIGT BLOOT. EN BLOOT slaat DOOD.

Om maar weer eens met het nodige kabaal van me te laten horen, niet van achteren maar van voren. En waar vorens het land teisteren, een enkele bui de aarde wat modder oplevert, kan het niet anders dan dat dit bericht nergens op zal gaan slaan. Alhoewel, dat is de vraag want stel je nu eens voor dat de lucht blauw is, de vrachtwagen wit en het landbouwvoertuig rood, dan krijg je wederom iets van achteren naar voren.

Het zijn plakplaatjes en die enkele vlag die het omgekeerde evenredig naar voren brengt. Niet alleen zaligmakend, maar ook nog eens een manier om te gaan protesteren maar wel op een vreedzame manier. want niemand zit te wachten op de huidige tijd, hooguit dat de plannen van de overheid die niet eerder dan Prinsjesdag naar voren zullen komen.

Waar de borst vanzelfsprekend nat zal worden gemaakt, de energiebedrijven op voorhand aankondigen dat overheidsgelden direct naar de energieleverancier worden overgemaakt en dat men niet schroomt om de torenhoge winsten af te gaan romen.

Het vervaagt allemaal een beetje en waar je ooit met het lied ‘een beetje verliefd’ furore kon gaan maken, ook dat lied viel DOOD.