BOMEN.

Niet dat ik iets met bomen heb, ik boom liever dan dat ik bomen probeer te omschrijven, maar als ik aan het kloeten ben, boom ik mij wel weg. Waardoor het woord bomen van verschillende betekenissen is voorzien. Dus vandaag ga iik met bomen aan de haal en door een tweetal bomen viel er verder geen bos meer te zien. Ach. soms moet je het doen met dat wat je opvalt, maar het mooiste is die foto waarbij het kader totaal geen rol heeft gespeeld. Das dus spontaan en zeg nu niet dat juist dit beeld mislukt is, want anders zouden we daar uitgebreid over kunnen gaan bomen! En daar is vandaag geen plaats voor.

Maandag alweer en weer een week om die nauwelijks enige lucht heeft gebracht. De lock gaat nog steeds down, de flyers worden door enthousiastelingen door de brievenbus gedeponeerd. FvD, PvdA en D66 laten de smoelen zien van de lijsttrekkers en aan de achterkant valt te lezen wat zij voor ons in petto hebben. Vrij zijn is een ding, sociaal zijn een ander en de derde gaat in de aanval tegen huisjesmelkers. Hogere salarissen, lagere belastingen, de vervuilers betaalt het meest en voor mijn gemak vergeet ik maar dat wij daar op termijn toch wel weer de tol voor zullen moeten betalen. Tollenaars en Redetwisters, vrouw slaat man en omgekeerd en voor je het weet is het gedaan met Mark, alhoewel hij er ook deze keer weer goed op staat. Dus een vierde valt niet uit te sluiten eh het feit dat op voorhand bepaalde partijen zijn uitgesloten, zal de draai zowel naar links dan wel gematigd midden naar rechts bijkans voorspelbaar maken. Ook dat zal nog de nodige bomen zowel letterlijk als figuurlijk gaan kosten.

Met dank aan Jan!

Dus houd ik het voor vandaag voor gezien, mijn stem is ergens onderweg via Tante Pos en wanneer mijn stem verloren gaat, kan ik me nog altijd beroepen op het beeld dat Jan van mij maakte ik Koel 310.

Waarmee ik dit bericht voor vandaag mee besluit!