da’STERK

Geen kind op straat. Da’s Sterk. Die huizen waarschijnlijk in huizen van Beton, waar mogelijk een Rot voor staat. Dan krijg je het volgende: Betonrot en ben je daar niet blij mee. In rotten van twee met een minimale afstand tussen de rotten van anderhalve meter. Maar beter is het om 8 meter van elkaar te staan, opdat kleine deeltjes virulent zomaar in de elleboogplooi kunnen opduiken. En dan te bedenken dat ik door een samenloop een tweetal boeken lees waarvan de inhoud overeenkomt met het kwaad dat nu geschiedt.

De een Gifgas had geen andere bedoeling dan het kwaad uit te gaan roeien, dat wil zeggen de ene drugsbende tegen een andere. En het huidige boek Het Venetiaans bedrog van de hand van Steve Berry gaat in op het kwaad dat door HIV de wereld in geholpen is. Waarbij groene meerkatten (apen) door het bijten van een mens de wereld hebben zien veranderen… Of misschien wel door voeding… want wat hier niet wordt gegeten kan elders in de wereld wel worden ge eten. Ik houd me vandaag maar vast aan Sterk Beton, de voordeur dicht en de deuren gesloten.

Een plattegrond brengt mij op het idee om van het weekend te gaan verkassen, de kamer is klaar en op zolder… staat ook nog het een en ander waar ik me mee zou kunnen vermaken…