… de dag!

Rust in de tent en de stilte maakt haar opwachting. Bewust kies ik dit keer voor een vrouwelijke variant, want twee dames en een heer zijn inmiddels vertrokken met in hun gezelschap Indy de broer van Liva en verkeren nu in Frankfurt, op weg naar het beloofde land. En waar de woning een grote ombouwing heeft gekend, staan nu de spullen voor een groot deel wederom op hun plek, hoewel het wat mij betreft nog een aantal dagen had mogen duren.


De schoolvakantie zorgt ervoor dat op deze dag hun vertrek zou gaan plaatsvinden en ik ben razend benieuwd wat voor impact dit op Marlies heeft. Liva vermaakt zich echter uitstekend met haar broer en haar vader, getuige een filmpje dat onderweg geschoten is. Bij voor mij totaal ongekende muziek zit zij in haar stoel (bijkans een fauteuil) met haar beide benen mee te hossen.


Weet ik niet veel beter dan voor vandaag toch weer over te gaan tot de orde van mijn dag te weten stofzuigen, stoel naar beneden, het straatje vegen en een hoeveelheid bier te halen bij dit keer de Lidl, opdat mijn zwager zich morgen aan wat onbekende bieren te buiten kan gaan.


En daarnaast nog wat prenten van de vintage winkel op het Ritsevoort bekend onder de naam lijnB. Ik bedoel maar, hoe simpel wil je het hebben en hoe eenvoudig kunnen dingen zijn? Gewoon door even stil te staan, de tijd te nemen om de dingen te laten bezinken en wanneer dit bezonken is, weer overgaan tot de orde van de dag… DAG!