DINGEN VAN DE zon DAG!

MUSIC MAESTRO!
LET OP DE KASTANJE

het is natuurlijk een gotspe wanneer ik melding maak van het feit dat de een het gewaagd vind om mij te verrassen en de ander daar vanzelfsprekend zijn hand niet voor omdraait. Het getuigt immers van de nodige moed wanneer ik besluit om mijn inlogcodes te gaan gebruiken om van een bericht melding te gaan maken, en ik inwendig hel en verdoemenis predik wanneer het systeem het weer eens af laat weten. Of een verzoek doet om het geheel te gaan certificeren, en zoveel vreemde taal dan wel woordgebruik naar voren brengt, in een schrift dat noopt om een vergrootglas en de draad die zich ergens voordoet voorgoed in het geheel verdwijnt. Dan is het een openbaring wanneer ik het volgende met je kan gaan delen, te weten een expositie in lijnB en ene Kees O. die zijn opwachting hier komt maken.

Opent perspectief: fotowerken van mijn hand, de kastjes zijn van Kees

Dit vergezeld doet gaan van een tweetal appelgebakjes en niet schroomt om een kunstwerkje achter te laten hetgeen, een waardevolle plek heeft gekregen op mijn muur van bijzonderheden. Want zonder die bijzonderheden zou mijn verblijf hier bijkans ondraaglijk zijn… (Met dank aan Milan Kundera v.w.b. de ondraaglijke lichtheid van een bestaan!)