KUIT en hom!

Kuit & hom! Maar dat is toch meestal anders geformuleerd?! Dit keer niet. Want zowel kuit doet zich voor als dat er uiteindelijk ook nog hom te eten valt. Op een dag als vandaag, wanneer Marlies haar verjaardag viert, het bezoek als verrassing geen doorgang vindt, bruine bonen soep ervoor gaat zorgen dat de turbo aan de achterzijde laat weten dat niet alleen de winden rond de rotsen waaien, dat ene peukie ervoor heeft gezorgd dat er toch nog sprake is geweest van een feest en dat Nic en Dik de laatste bak kuit en hom wisten te verschalken om mij te trakteren, en ik een kaart met een bekend handschrift als andere verrassing met een tekst die ontroert en daardoor ook op mijn beperkte muur terecht gaat komen, er fish and chips op het menu komt te staan dan wel een pie die aan Schotland refereert, zijn het wederom de buien die ervoor zorgen dat ik niet vergeet dat het herfst is en ik ook vandaag werd rondgetoerd door het idyllische Oudorp, een buitengewoon rondje rond de kerk en voor de rest…

Het lijkt wel weekend, mijn weblog doet het zowaar en waar Ger alles in het werk heeft gesteld om mij wederom de lucht in te laten vliegen. Spreken de beelden vandaag voor zich. Schilder en een botter: mijn liefje (die elders vertoeft) wat wil ik nog meer?! Naar huis, maar daar is voorlopig nog geen sprake van!