Doorgaan, voaral doorgaan…

Laat ik er geen doekjes om binden maar het is compleet foute boel. En daar dien ik dan wel wij (Ria en ik en anderen) mee te dealen. Waar ik in eerste instantie uitging van een positief bericht, werd deze door de arts compleet de grond ingeboord. Wan er is in mijn geval van een vasculaire necrose van mijn gebroken kop en er kan zelfs nog sprake zijn van een bacterie die dan op kweek kan worden gezet. Al met al zit ik weer geruime tijd ‘onder de pannen’ hoewel van pannen in mijn huidige situatie geen sprake kan zijn. Het dak is namelijk plat en het feit dat ik nog steeds niet platzak ben, maar geen mogelijkheid zie om van mijn geld af te komen en kan gaan genieten van een zorgverzekering… Dat geeft niet alleen de burger moed maar zorgt er ook voor dat ik me kan voorbereiden op datgene wat me straks te wachten staat…

En waar ooit iemand de woorden sprak (ene Barry Stevens) over doorgaan voaral doorgaan neem ik juist deze woorden ter harte…