Een ander verhaal!

Hypothetisch zou je kunnen stellen dat het mij zowaar lukt om met het wereld wijde web in contact te treden, dat wil zeggen dat ik vanmorgen begon met een ratrace tegen geenszins een klok laat staan dat ik het ene zorghotel heb ingeruild voor een ander, dat er sprake is van een totaal andere omstandigheid door het vertoeven op een kamer apart, geen geluid van bouwactiviteiten hier te horen zijn en dat mijn geode vriend en raadgever in deze zijn opwachting komt maken, waardoor als het helemaal goed is dit volgende bericht de wereld in kan. Voorzien van en plaatje dat ik ook als fot in het museum voor beeld en geluid heb genomen waardoor de wereld ook nu weer aan mijn voeten te vinden valt, dat wil zeggen met de ene voet op een steun en de andere gewoon op de vloer.

Maar van Dansen met Jansen kan ook in deze situatie helaas nog geen sprake zijn… Welkom in de wereld van de fantasie, waarbij de fantasie op dit moment nog wel wat achterwege blijft, de wegen mijnerzijds betrekkelijk zijn en de dag en de weken die mij nog te wachten staan…

maar ook dat wordt een totaal ander verhaal!